top of page

Céges támogatás 

Olyan Ferencvároshoz kötődő kis-és középvállalkozói, illetve nagyvállalati támogatókat keresünk, akik felelősséget éreznek a környezetük iránt és akiknek fontos a helyi közösség feljesztése.

 

Nem önkormányzati feladatokat veszünk át, amelyekre támogatást várunk, hanem elsősorban olyan cégre szabott társadalmi befektetéseket kínálunk, amelyek közösségi hatásaikban többszörösen térülnek meg, és a cégek kommunikációját, helyi kapcsolatait, ismertségét is erősítik. Az FKA - mint beágyazott, kerületet jól ismerő nonprofit ügynökség  - hidat képez a helyi közösség tagjai és a vállalkozói, nagyvállalati szereplők közt, együttműködést kínálva így a vállalati CSR, HR és Kommunikáció/Marketing feladatokat végző munkatársaknak.

Programjaink 🐱‍🏍

Krízis Alap

Egyszeri, célzott támogatás, ilyen például a Covid-19 által okozott társadalmi problémák enyhítése a kerületben.

Ferencvárosért Támogatás

Tetszőleges összegű egyszeri vagy folyamatos támogatás. Egyéni és cégre szabott szaktanácsadást nyújtunk a már meglévő vállalati CSR stratégia alapján, vagy annak hiányában. A támogató igényei, érdeklődése figyelembevételével adunk egy kínálatot a legizgalmasabb kerületi szervezetekről és csoportokról.

Vállalati Pénzügyi Alap

A cég nevéről elnevezett pénzügyi alap létrehozása azoknak, akik meghatározott CSR stratégiájuk mentén keresnek támogatható projekteket. Az FKA kuratóriuma szorosan együttműködve az Alap létrehozójával dönt mindenről. Erre példa, hogy a dolgozók hogyan vehetnek részt a munkában, hogyan népszerűsítsük az alapot vagy a támogatásra való bekerülésről; közvetlen ajánlással, meghívással, vagy nyílt pályázati úton lehet bekerülni.

Patrónus Támogatás

Éves általános támogatás az FKA-nak. Ez egy olyan szabadfelhasználású adomány, amely a missziónk elvégzéséhez szükséges szakmai munka költségeihez járul hozzá. Patrónusainkat meghívjuk zárt körű rendezvényeinkre és beavatjuk munkánk részleteibe is.

Rólunk mondták

Zwack Izabella
Zwack Unicum Nyrt.

"Én úgy szeretek támogatni, hogy belenézek a másik szemébe."

Kapcsolat

📧

+36 70 397 9999

ferencvarosi.ka@gmail.com

1114 Budapest, Mészöly utca 7.

bottom of page