Élő adás_fotó_Csoszó Gabriella (123).JPG

8. Élő Adás támogatható ügyek

Társadalomklinika

Feszültségoldó gyakorlatok fiataloknak, drámapedagógiai módszerekkel

A Társadalomklinika csapata ezúttal egy érzékenyítő drámajátokat tervez tizenéveseknek, amiben a diákok egy fiktív világot építve, de valós problémákra keresik a választ. A feszültségoldó játéknak, melyben karakterek bőrébe bújhatnak a szereplők, fő célja az érzékenyítés és az aktuális függőségekkel való szembenézés.

Gyűjtés célösszege: min 600.000, ideálisan 800.000 Ft+

Bővebb információ

Társadalomklinika.jpg

Közélet iskolája

"A víz az Úr" mozgalomépítő városi játék a Ferencvárosban

Eljátszottál már a gondolattal, hogy mi lesz 2222-ben a Földön, amikor alig marad ivóvíz? A Közélet Iskolája egy olyan érdekérvényesítést tanító szabadtéri játékot fejlesztett ki, amelyben jövőbeli karakterek bőrébe bújva csatlakozhatunk egy alulról szerveződő mozgalomhoz, amely a víz igazságosabb elosztásáért küzd.

Gyűjtés célösszege: min 700.000, ideálisan 850.000 Ft+

Bővebb információ

Közélet iskolája.JPG

Átalakuló Wekerle

Magaságyás és biokertészkedés városi parasztoknak

Mit tud elérni egy lakossági összefogás, amelynek tagjai egymást támogatják évek óta, mert legfontosabb szívügyük a helyi, egészséges, fenntartható, “klímabarát” élelmiszerek termesztése ezen a sajátos karakterű városrészben, a Wekerle telepen. A legújabb ötletük, hogy közösségi kertészetet hoznak létre, amelyben több embernek tudnak lehetőséget adni biokertészkedésre.

Gyűjtés célösszege: min 620.000, ideálisan 860.000 Ft+

Bővebb információ a szervezői körtől: 36703390709

batata.jpg

Az Élő Adás egy zártkörű, exkluziv közösségi esemény. A regisztráló vendégeinktől azt kérjük, hogy az est folyamán minimum 10 000 Forinttal támogassanak egy nekik tetsző projektet! A helyszínen kártyás-, utólag online fizetéssel lesz lehetőség adományozni.

Támogatóink:

dúzsi_logo.png