top of page
FKA Adomanypanel.jpg
adomanypanel_hirek.jpg

Innováció. Egyediség. Kreativitás.  

Új időszámítás az adományozásban! 2024. március 1-jétől már interaktív adománypanelen is adományozhatunk, akár bevásárlás közben is. 

 

A Fővám téri Nagy Vásárcsarnokban egy olyan egyedi fejlesztésű eszközt állítottunk fel, mely Magyarországon egyedülálló megoldást nyújt az adományozói kultúra erősítésére. A panel érintőképernyőjén megjelenő vizuális látványvilág 3 nyelven is közvetíti az éppen aktuális kampányidőszakban kiemelt társadalmi ügy rövid üzenetét. Innovatív módon, az azonnali online fizetés lehetőségét forintban és euróban is lehetővé teszi. 

  • Facebook
  • LinkedIn
1.png

Egy mesével kezdődött...

Kancsalics Dóra elnök, látszólag egészen messziről indította ezzel a mesével az adománypanel történetét az avató ünnepségen.

 

Egy szívhez szóló, valóságos alapokra épülő történet volt ez, amiben az emberek eleinte egymástól elhidegülve működtek, majd egy varázsló segítségével észrevették egymást és összefogtak egy "közös jó" építése érdekében.

Higgyünk együtt a tündérmesékben!

Létrehoztunk egy "varázstáblát", amely által élményközpontú adományozás valósul meg, így szélesebb körben tudjuk játékosan eljuttatni közösségünk társadalmi témáit, a kerületben élők problémáit.

420192009_783063403856750_4723180542898340049_n.jpg
adomanyozas orome (4).png

Társadalmi felelősségvállalás

Kerületi cégek figyelmébe ajánljuk ezt a remek lehetőséget, hogy partnerünk legyen a Social Swipe adománypanel magyarországi adoptálásában. Ez az egyedi kezdeményezés nemcsak segíti a rászorulókat, de erősíti a vállaltok társadalmi felelősségvállalását és hozzájárul hírnevük erősödéséhez.

kandallo_lobogo_tuzzel_szobajelenet.jpg

Meleg szívekből meleg otthonok.

Nyitó kampányunkkal 2024. április közepéig olyan ferencvárosi polgárok életkörülményeinek javítását célozzuk meg, akik gyakorta szűkölködnek számunkra teljesen alapvető dolgokban.

 

Az otthon melege üzenet azt a meghittséget és gondoskodást is sugározza, amit egy tál meleg étel vagy egy meleg takaró tud nyújtani az utcán élőknek. 

 

“Neked egy érintés, neki egy esély!”

- ez a küldetéstudat vezérel bennünket.

Támogatott szervezeteink

Utcáról lakásba! Egyesület

2012 óta céljuk a Housing First módszer meghonosítása: a megfizethető bérlakás-szolgáltatás váljon a hajléktalanság intézményi, nemzetpolitikai szintű megoldásává Magyarországon. Támogatást nyújtanak a lakhatási szegénység és kirekesztés egyéb formái által sújtott embereknek.

Budapest Bike Maffia

A társadalmi apátiából való kimozdulás és a tenni akarás hívta életre 2011-ben ezt a csapatot. Ételadományokat készítenek és gyűjtenek, kiosztáskor bringával keresik fel az utcán és a szociális ellátásban élő hajléktalan embereket, rászoruló családokat.

Horizont Szociális Alapítvány

1991-ben a Ferencvárosi Családsegítő Szolgálat munkatársai hozták létre azzal a küldetéssel, hogy támogassák a szociálisan veszélyeztetett (csökkent munkaképességű, kisjövedelmű, munkanélküli vagy hajléktalan) családokat, segítsék az egyedülállókat, az intézményes nevelésből kikerült fiatalokat.

Kapcsolatfelvétel

Bővebb információkért

Paál Rita projekt koordinátor

áll rendelkezésre!

+3670/375-4181

bottom of page